Beremendi Építők SK

Felkészülés alatt első számú csaptunk...

2016.01.23 16:46:02

Piluék is megkezdték a felkészülést a Megyei 1 bajnokság tavaszi idényére. A csapat az edzések mellet részt vesz a Téli nagypályás műfüves bajnokságon is. Az ősszel kissé elmaradtak a várt győzelmek, ezért egy jó felkészülés után ezen mindenképp javítani szeretnénk.

 

A felkészülés elején járunk, az első felkészülési mérkőzés már lezajlott. Véménd ellen 1-1 döntetlent értünk el Mohácson. Kérlek, értékeld a mérkőzést.

Elsődleges cél volt, hogy a csapat kellő képen fáradjon el. A mérkőzésre azzal a taktikával küldtem fel a srácokat, hogy uraljuk a játékot, folyamatos nyomás alatt tartsuk ellenfelünket. A labdatartás, a játékszer ellenfél térfelén való tartása volt a cél. Sok helyzetet alakítottunk ki, több jó kapura lövésünk is volt, de a helyzetek kimaradtak. Őszintén egy kicsit többet vártam, de mivel a felkészülés elején járunk, a játékosok még nem elég élesek. A bajnokság kezdetéig ezen is fogunk dolgozni!

A tél folyamán várható érkező játékos? Milyen posztokon szeretnél erősíteni, valamint az esetleg lesznek távozók is?

Szili Szilárd és Katona Lajos távozott keretünkből, azonban Jovánovics Zsolt érkezett Siklósról. Jó lenne minden csapatrészt megerősíteni, de jelenlegi lehetőség ezt nem teszik lehetővé. A jelenlegi kerettel fogjuk megoldani a ránk váró feladatokat.

A felkészülés során milyen csapatokkal tervezel edzőmérkőzéseket játszani?

A műfüves tornán kívül, hétközi mérkőzésekre van lehetőségünk. Harkány csapatával valamint egy osztrák csapattal mérkőzünk.

A tavasznak milyen célkitűzésekkel vágtok neki?

A célunk mindig minden mérkőzést megnyerni! Én mindig ezen vagyok és próbálóm csapatnak is ezt a mentalitást átadni!

Sok sikert a felkészüléshez, és bízunk egy eredményes tavaszi menetelésben!

Hajrá Beremend!