Beremendi Építők SK

Az őszi gólkirály: Sztankovics Roland

2015.11.09 19:49:52

Az utolsó őszi forduló után 23 ponttal a tabella 2. helyén áll második számú csapatunk, amiben oroszlánrészt vállat támadó játékosunk Sztankovics Roland. Jelenleg 26 találatnál jár (mindezt 10 forduló alatt) és ezzel torony magasan vezeti a góllövő listát. Ennek apropóján pár kérdéssel kerestem meg Rolandot.


Először is enged meg, hogy gratuláljak neked és a csapatnak az őszi teljesítményhez. A bajnokság felénél járunk, visszatekintve értékeld, kérlek az eddigi teljesítményeteket.
Köszönöm, köszönjük szépen! Vegyes érzelmekkel tekintek erre az őszre. A bajnokság előtt kitűzött célunktól elmaradtunk, reálisan nézve a bajnoki cím már elúszott. Szerencse se állt mindig mellettünk. Viszont ott vagyunk a második helyen messze a legtöbb gólt szerezve, játékosállományunk szerintem a bajnokságban a legerősebb, jó közösséget alkotunk. Ezekre lehet építeni a jövőben.

 

Jelenleg a 2. helyen áll a csapat. Milyen rövid illetve hosszú távú célokat tűztetek ki magatok elé?
Elsődleges célunk a bajnokság megnyerése és a feljutás volt. Őszintén szólva az első cél szerintem már nem teljesíthető, a magasabb osztályba kerülés viszont kötelező, abban az esetben, ha a 2. helyezett csapat is feljuthat. Ha nem sikerülne egyik sem, akkor a következő idényben 1-2 meghatározó játékos igazolásával újra megpróbáljuk!”

 

Jelenleg 28 találtnál jársz. Felidéznéd számunkra, hogy melyik találatodra emlékszel a legszívesebben?
Ha egy gólt kellene megneveznem, akkor a Székelyszabarnak lőtt egyik gólomat mondanám. Jobb oldalról jött egy kiváló beadás, amit kicsit fejmagasság felett, a kapunak háttal állva, felugorva, jó erővel, ollózva, olyan 13 méterről sikerült a kapuba juttatni.”

 

Saját magaddal szemben milyen elvárásaid vannak a tavaszt tekintve, mit vársz el magadtól?
Egyértelműen szeretném megnyerni a gólkirályi címet! Ez természetesen nem sikerülhet a csapattársaim segítsége nélkül, akiknek eddig is nagyon sokat köszönhetek!

 

A célok eléréséhez sok sikert, a télre jó pihenést, és eredményes felkészülést kívánok!

Hajrá Beremend!