Beremendi Építők SK

3 ponttal értünk haza

2015.09.27 18:21:26

 

A Beremend II a Megye III osztályból kieső Lippó csapatával találkozott az ötödik fordulóban. Az osztályhoz képest jó minőségű pálya fogadott minket, így próbáltuk játszani a saját játékunkat. Az első félidőben egy kicsit tompák voltunk, sokszor gyermeteg hibákat követtünk el, aminek rossz vége lehetett volna, ha ellenfelünk egy kicsit pontosabb. Elöl is akadtak "nehézségeink", többször rossz döntéseket hoztunk, vagy csak szimplán pontatlanok voltunk. Rochi Feri szerezte meg első gólunkat a találkozó 5. percében, aki szünet előtt folytatni tudta a gólgyártást. A második 45 percben gólerős csatárunk, Sztankovics Roland növelte előnyünket egy remek lövés után. Ebben a játékrészben már nem volt gond, teljesen higgadtan játszottunk, Lippónak nem igazán akadt helyzete, szinte végig nálunk volt a labda. A végeredményt a 74. percben Rochi Feri állította be, 4-0-ra nyert a "kettő".

Az Építők összeállítása:
Bodrogi-Szabó, Halász Zs. (Trapp), Viczai, Takács (Pál)-Nagy (Laki), Költő, Héhl (Mészáros)-Rochi (Busz), Sztankovics, Valkai (Somogyi)

Góllövők: Rochi Ferenc 3, Sztankovics Roland

Vezetőedző: Müller Károly

A találkozó 20. percében Valkai Sándor vádli sérülést szenvedett, így le kellett őt cserélnünk. Felépülés valószínűleg hosszabb időt fog igénybe venni.

A következő fordulóban jön a Kisnyárád. Nem lesz egyszerű mérkőzés....

Hajrá Építők!!!