Beremendi Építők SK

1 pontot sikerült elrabolni

2013.04.15 12:27:03

A futballra alkalmatlan pályán jól kezdte a mérkőzést az Építők. Többnyire a küzdelem dominált, a hazaiak jobbára pontrúgásokból veszélyeztettek, de a Beremend uralta a játékot. A félidő végén megszerezte a vendég csapat a vezető találatot. Vida gyorsan elvégzett szabadrúgása után, a tisztán hagyott Kutyáncsánin tört be a tizenhatoson belülre, beadása Kálmánt találta meg, aki a kapuba fejelt. A lélektani előny megvolt, elmondhatjuk a legjobbkor sikerült megszerezni a vezetést.
A második félidőre kicsit visszább húzódott az Építők. Labdaszerzésekből vezetett kontrákat. Fürdős és Szili rengeteg labdát szerzett a védekező harmadban. Sajnos az inkább földes, mint füves pályán az utolsó passzokba mindig hiba csúszott. Ez akadályozta meg, hogy Nagy Balázsék újabb gólokat szerezzenek.
Amikor már mindenki a mérkőzés végét várta a négyperces hosszabbítás ötödik percében hideg zuhanyként jött a hazaiak egyenlítése. Egy lecsorgó labdát bombázott az ócsárdiak játékosa a léc alá.

A Beremend összeállítása:
Molnár-Söllei, Vida, Papp-Nagy B. (Rochy), Szili, Fürdős, Halász B. (Rónai), Kiss(Hatala R.)-Kálmán(Schmidt), Kutyáncsánin 

vezetőedző: Kirchner György 

Folytatás szerdán Mohács ellen. A mérkőzés 16:30-kor fog kezdődni Beremenden.

Hajrá Beremend!!!