Beremendi Építők SK

Elérkeztünk a 19. fordulóhoz

2013.03.22 16:39:39Március 24-én újabb bajnoki mérkőzés kerül megrendezésre Beremenden a Varga Dezső Sportcentrum center pályáján. Az Építők Bogád csapatát fogják vendégül látni. A két együttes őszi találkozóján súlyos 4-1-es vereséget szenvedtünk idegenben. Nem lesz könnyű dolguk Piluéknak, hiszen a két egyesület között elég nagy a különbség. Ellenfelünk a középmezőnyben foglal helyet, pontosan a hetedik rubrikában 27 ponttal, míg mi az elhalasztott forduló miatt továbbra is az utolsó előtti helyen (15) állunk 11 ponttal. Helyzetünk továbbra sem rózsás, de úgy gondolom, nem reménytelen. El kell kezdeni gyűjteni a pontokat a bajnokság hátralevő részében. A mérkőzés 15:00-kor fog kezdődni. 

Hatala Attila tanítványainak végre elkezdődhet a szezon. Szombaton utaznak Bogádra a fiúk, a serdülő meccs 13:00-kor, az U19 pedig 15:00-kor fog játszani.

Természetesen az elhalasztott fordulók pótlásra fognak kerülni, pontosabban a felnőttek április 17-én (szerda) 17:00-kor fognak megmérkőzni Moháccsal, az utánpótlás meccsek nagy valószínűséggel május 8-án (szerda) lesznek pótolva.

Sok sikert kívánunk mindenkinek! Hajrá Beremend!!!