Beremendi Építők SK

Közel álltunk a fordításhoz

2013.03.10 19:50:35

Mai napon Sellye vendégei voltunk. A körülményekre nem lehetett panasz, hiszen a miénkhez hasonló talajú pályán futballozhattunk. Álmosan kezdtük az első játékrészt, majd fokozatosan átvettük a kezdeményezést, de amikor gólt lőhettünk volna egy hibából megszerezte a vezetést a hazai gárda. Többnyire mezőnyjáték jellemezte a mérkőzés első részét. Komoly kidolgozott helyzetünk nem volt. Brusztoltunk, az akarással nem volt probléma, de a kis plusz hiányzott, hogy gólt szerezzünk. A félidő közepén megduplázta a vezetést a hazai csapat, tette ezt úgy, hogy Molnár Péternek nem kellett komolyabb védést bemutatni.
A második félidőt mindegy-mindegy alapon kezdte az Építők. Nekiugrottunk ellenfelünknek, nem volt már veszítenivalónk. Egy durva törlesztést követően emberelőnybe kerültünk, felborult a pálya. Saját kapuja elé szorítottuk a vendéglátókat, akik próbáltak kontrajátékra építeni. Az előrevágott labdák után jutottak el kapunkig.
Az egykapus játéknak köszönhetően sikerült is a szépítés a csereként beálló Kálmán Krisztián révén. Sorra rúgtuk a szögleteket. A teljesen elfáradó hazaiak a szerencsének köszönhetik, hogy kihúzták újabb kapott gól nélkül a 90 percet. A döntetlen igazságosabb lett volna.

Gratulálunk a Sellyének!

Molnár-Söllei,Hatala (Rónai),Rochy (Papp)-Nagy (Schmidt), Vida, Fürdős, Kiss(Jójárt)-Halász B. (Kálmán) , Szili, Kutyáncsánin 

Vezetőedző: Kirchner György 

Hajrá Építők!!!