Beremendi Építők SK

Hétvégén startol a megye I

2013.03.02 09:05:54

Március első hétvégéjén kezdetét veszi a Megyei I. osztály tavaszi szezonja. A Beremendi Építők számára szombaton indul a rajt, a Bólyi SE lesz ellenfelünk a Varga Dezső Sportcentrumban. A nyitómeccs 14:30-kor fog kezdődni. Mindenki izgatottan várja a meccset, ugyanis öt új játékost sikerült szerződtetnünk az átigazolási időszakban. Vannak köztük olyanok is, akik már korábban magukra ölthették a beremendi uniformot. 
Visszatért hozzánk az a Halász Balázs, aki hazai nevelésnek számít, korábban az ifi korosztállyal ért el nagyobb sikereket. Köztünk van a 2009-es megye I. osztályú csapatunkból két labdarúgó, Jójárt Richárd és Ujvári Dániel is. Kapus posztra érkezett Szalántáról Molnár Péter, akit korábban a Thermal-SPA Siklós FC-ben láthattunk szerepelni. Ismét nálunk fog játszani a Ferencvárost is megjárt Kvassay Levente. Az „régi-új” igazolásokon kívül az U19-es korosztályból is csatlakozott a kerethez néhány játékos. Hatala Richárd, Kiss János, Tóth Tamás és Rónai Krisztián már teljes értékű játékosoknak számítanak a felnőtt csapatnál. 
Az érkezők mellett távozóink is voltak. Illés Márió Villányban folytatja pályafutását, Péter Norbert Siklósra igazolt, az égimeszelő Gede Balázs kölcsönbe ment Szalántára. Sajnálatos módon a fiatal csatárunknak, König Norbertnek szögre kellett akasztani a cipőt térdproblémái miatt. Búcsút intett nekünk Költő Attila is, aki hazatért Magyarbólyba. A távozóknak további sok sikert kívánunk! Szombaton nem lesz könnyű dolgunk ellenfelünkkel, nagyon fiatal, küzdős kis csapatuk van. Megkérdeztük Kirchner György vezetőedzőt az új igazolásokról illetve a felkészülési időszakban produkált eredményekről.

Kircher György: „Úgy gondolom, hogy a felkészülési időszakban a csapat remek erőléti munkát végzett. Az utolsó két hétben az időjárásnak köszönhetően nem tudtuk gyakorolni a labdakihozást, a szögletrúgásokat és az egyéb taktikai variációkat. Véleményem szerint kapus poszton Molnár Péter nagy erősítést jelent számunkra, a középpályán pedig Halász Balázstól nagyon sokat várok. A másik három játékos, Kvassay, Jójárt és Újvári szintén nagy hasznára lehet a gárdának, ha utol tudják érni magukat erőlétben. Ezt pedig csak kőkemény munkával tudjuk megvalósítani. A szombati meccsen a cél egyértelműen a három pont begyűjtése.” 

Jelenleg csak a 14. helyen állunk 10 ponttal, előttünk áll a Szászvári SE 16 ponttal, mögöttünk pedig 1 ponttal van lemaradva a Szigetvári ZMSE. A középmezőny nagyon szoros, egy-két pont a különbség a csapatok között. A helyzetünk nem túl rózsás, de nem lehetetlen a feladat. Minél több pontot kell szereznünk a pontvadászatban, hogy elkerüljünk a kieső zóna látótávolságából. 

Hajrá Építők!!!