Beremendi Építők SK

Nem bírtak egymással a csapatok

2013.02.24 14:47:54

Tegnap délután az éllovas Pécsváraddal játszottunk felkészülési mérkőzést. A hátsó edzőpályánk talaja egyre rosszabb, a két csapatnak nemcsak egymással, hanem a mély talajjal is meg kellett küzdeniük. Nem lehetett pontosan passzolni, cselezni, veszélyesek voltak a megindulások, nem volt egyszerű mérkőzés egyik félnek sem. Mindezek ellenére kiegyenlített harc volt a pályán. Mindkét együttes próbálta játszani a saját játékát több kevesebb sikerrel. A címvédő az első félidőben megszerezte a vezetést, azonban a második félidőben egy szögletrúgásból a fiatal Kiss János tudott egyenlíteni. Az eredmény a hazaiak találata után már nem változott, így döntetlennel vonulhattak a játékosok a lefújást követően az öltözőkbe. Pécsváradnak köszönjük, hogy elfogadták a meghívást!

A Beremend összeállítása:
Molnár-Söllei, Hatala R., Rochy-Nagy, Vida, Fürdős, Halász B. (Rónai), Kutyáncsánin-Szili (Rigó), Kiss (Jójárt)

Vezetőedző: Kirchner György

A Mehring Kupa záró napján ifi csapatunk állt ki Drávaszabolcs felnőtt csapatával szemben. A meccset Drávaszabolcs nyerte 9-2 arányában. Hatala Attiláék a tegnapi meccs ellenére ma sem pihentek, ugyanis ma délelőtt serdülő és az ifi csapatunk is teremtornán vett részt Siklóson, ahol az U16 a harmadik, az U19 pedig az első helyen végzett. 

A serdülő kerete: Tóth, Pál, Szentesi G., Szentesi Sz., Szentesi M., Horváth Á., Sefcsik, Szalai, Auth, Süli, Gurdic, Varga Á
Eredményeik:
Beremend - Siklós: 1 - 0 gólszerző: Süli
Beremend - Bóly: 0 - 2
Siklós - Bóly: 3 - 0
Pál Robin lett a torna legjobb játékosa.

Az ifi kerete: Keret: Tóth, Takács, Zsebe, Katona, Rónai, Kiss J., Wéber, Gaál, Kiss R., Viczai, Dobrosi
Néhány eredmény:
Beremend - Harkány: 3 - 0 Gólszerzők: Kiss R., Rónai 2
Beremend - Villány: 1 - 1 Gólszerző: Wéber 
Beremend - Bóly 5 - 1 Gólszerzők: Dobrosi 3, Rónai 2
Rónai Krisztián lett a torna legjobb játékosa.

A kisebb korosztályok (U9,U13) is teremtornán vettek részt siklóson. A 9 éveseknél két csapatot tudtunk indítani a tornán. A Beremend I dobogó harmadik fokára állhatott fel, a Beremend II pedig a negyedik helyen végzett! Az U13 szintén a harmadik lett. 

Gratulálunk mindenkinek! Hajrá Beremend!!!