Beremendi Építők SK

Könnyű győzelem

2013.02.07 14:28:00


Tegnap 18:00-kor a Megyei II. osztályban szereplő Harkány csapatával játszottunk felkészülési mérkőzést a hátsó pályán. A mérkőzés nagyon kedvezően alakult számunkra. A hazaiak korán megszerezték a vezetést, súlyos vereséget mértek a vendégekre. A mérkőzés bizonyos periódusaiban ötletes dolgokat csináltak a beremendiek, szép támadásokat vezettek, szinte tetszés szerint rugdosták a gólokat. 11-1-s végeredménnyel vonulhattak a csapatok a hármas sípszó után az öltözőkbe. Remélhetőleg ezt a formát a bajnokságban is hozni fogják Jeviék. Harkánynak köszönjük, hogy elfogadták a meghívást! 

Rossz hír számunkra, hogy a szombat délelőtti edzésen fiatal játékosaink közül megsérült Kiss János. Részleges bokaszalag szakadást szenvedett, így az ő felépülésére egy jó darabig biztosan várni kell. 

Február 9-én (szombat) 10:00-kor Hatala Attila vezetésével egy vegyes csapat (ifisták és néhány felnőtt játékos) fog részt venni Siklóson a Mehring Kupán, ellenfelünk a Villány TC lesz. E napon délután 14:00-kor Kircnher György irányításával a felnőttek fognak megmérkőzni Majs játékosaival a Varga Dezső Sportcentrum edző pályáján.

Hajrá Beremend!!!