Beremendi Építők SK

Parádés hétvégét zártunk

2013.01.27 17:08:38

Elégedettek lehetnek a beremendi szurkolók, a csapat remek hétvégét zárt. A szombat délutáni Szederkény elleni mérkőzésen Halász Balázs góljával (akinek jövőjét még mindig homály fedi) 1-0 arányban győzelmet arattunk. Támadóink rengeteg helyzetet dolgoztak ki, azonban többször is csak a kapufáig jutott el a játékszer. 
A Beremend összeállítása:
Molnár (Tóth)-Söllei, Hatala R., Rochy-Schmidt, Vida, Fürdős, Kiss-Halász, Szili, Kutyáncsánin

Szederkény csapatának köszönjük, hogy elfogadták a meghívást. További sok sikert kívánunk!

A mai napon Siklóson, a régi csarnokban (Kanizsai) az Építők teremtornát rendezett. Beremend két csapattal indult el a serlegek begyűjtésére. Az első csapatban a felnőtt gárda játékosai játszottak, a másodikban pedig ifistáink remekeltek. 

I. csapat: Molnár, Vida, Söllei, Szili, Papp, Schmidt, Kutyáncsánin, Halász, Fürdős, Nagy 

vezetőedző: Kirchner György

II. csapat: Gede, Tóth, Hatala R., Rochy, Rónai, Dobrosi, Bodó, Viczai, Kiss 

vezetőedző: Hatala Attila

A torna remekül alakult a hazaiak számára. Kirchner György vezette csapat a dobogó legfelső fokára állhatott fel, míg Hatala Attila fiataljai a harmadik helyet szerezték meg.
A legjobb kapus címet Dósa Tamás nyerte el Bólyból, a gólkirály Polgári Csaba lett (Magyarbóly), a torna legjobb mezőnyjátékosa a beremendi 6-os, Vida István. 

A torna végeredménye:
I. helyezett: Beremend I
II. helyezett: Bóly
III. helyezett: Beremend II
IV. helyezett: Újpetre
V. helyezett: Magyarbóly

A következő felkészülési mérkőzést január 30-án (szerda) 18:00-kor fogjuk játszani. Hazai pályán fogadjuk az egykori beremendi gólgyáros, Polgári Csaba tanítványait (Magyarbóly). 

A decemberben elhalasztott serdülő-ifi évzárót szombat este tartották meg Beremenden a klubhelyiségben. A gyári konyha dolgozóinak ezúton szeretnénk megköszönni a vacsorát, nagyon finom volt. 

Hajrá Beremend!!!