Beremendi Építők SK

Gólzápor Beremenden

2012.10.14 21:39:56

Gól gazdag összecsapáson megszerezte első győzelmét az Építők Szigetvár ellen. A mérkőzést jól kezdtük, többet volt nálunk a labda, mi próbáltuk irányítani a mérkőzést. Már az első félidőben kialakult a három gólos különbség a két gárda között. 4-1-es eredménnyel vonulhattak a csapatok az öltözőkbe. Ellenfelünk ismét hibáinkból tudott profitálni, a tőlünk kapott "ajándék" labdákból építették föl támadásaikat és találtak be a mi kapunkba. Pozitívum számunkra, hogy végre ki tudtuk használni helyzeteink nagy részét, gólokat tudtunk rúgni. A mérkőzés végeredménye: 6-3. 

A Beremend összeállítása:

Gede (Tóth)-Schmidt (Rochy), Papp, Költő-Söllei (Péter), Fürdős (Szili), Vida, Kutyáncsánin, Nagy, Kálmán-Illés

Góllövők: Kálmán Krisztián 2, Illés Márió 2, Nagy Balázs, Söllei Gábor

Vezetőedző: Kirchner György

A tabellán feljebb tudtunk lépni , megelőztük Szigetvárt. Jelenleg a 14. helyen állunk 4 ponttal lemaradva Bólytól. A következő fordulóban Szászvár fog minket vendégül látni, a csata október 20-án kerül megrendezésre 14:30-kor. Remélhetőleg ettől a sikertől megjött a srácok önbizalma és beindul a szekér. 

Nagy Zsolt elnök szerdán 17:00-ra szurkolói ankétet hív össze, ami a klubhelyiségben lesz megtartva. Várunk minden hazai szurkolót.

Hajrá Beremend!!!