Beremendi Építők SK

Nyert a Siklós FC

2012.09.17 12:16:14

Ma délután vereséget szenvedtünk a Thermal-SPA Siklós FC csapatától. A mérkőzés első félidejében egyenrangú ellenfélnek bizonyult a Beremend, ám komolyabb helyzeteket sajnos nem tudtunk kialakítani. A Siklós csapata azonban már az első félidőben megszerezte a vezetést. A második félidőben egy hatalmas játékvezetői hibának köszönhetően a Siklós csapata megszerezte második gólját is, majd a félidő második felében harmadszor is a gólvonalon túlra tudták juttatni a labdát, így kialakult a 3-0-ás végeredmény. A mérkőzés folyamán megsérült Nagy Balázs és Költő Attila, mindketten izomhúzódást szenvedtek. Valószínűleg hosszabb pihenőre kényszerülnek. Piros lapott kapott Halász Antal, aki következő fordulóban biztosan nem fog pályára lépni. 

A Beremend összeállítása:
Hatala-Söllei, Halász, Illés, Költő (Papp)-Péter (Kiss), Vida, Kutyáncsánin, König-Kálmán (Szili), Nagy (Schmidt) 

Vezetőedző: Weinert Zsolt

A Beremend visszacsúszott egy helyet, jelenleg a tizennegyedikek vagyunk 1 ponttal. Előttünk áll a Bóly 2 kettő ponttal, mögöttünk pedig a Boda csapata van 0 ponttal 

A következő fordulóban (szeptember 22) idegenbe utazunk. Ellenfél a Geresdlak SE. A mérkőzés már 16:00-kor fog kezdődni.

A mértkőzés után került megrendezésre "Maca néni" búcsúztatója a klubhelységben. Mégegyszer szeretnénk mindent megköszönni. Jó egészséget kíván Önnek a Beremendi Építők SK. A vacsorát pedig köszönjük szépen Kungler Sándornak és Bábli Rolandnak.

Hajrá Beremend!!!